Icebug
VIDAR PRO 2 MICHELIN WIC

Marknadens bästa odubbade grepp

VIDAR PRO 2 MICHELIN WIC - DET FINNS INTE BÄTTRE ODUBBAT VINTERGREPP

Vidar Pro 2 Michelin är en ankelhög arbetssko som har allt och lite till. Överdelen är tillverkat i vattenavvisande läder med gummiförstärkningar, som kompletteras med vårt vattentäta BUGdri-membran och 200 gram Thinsulate™-isolering för att skon ska kunna användas även under tuffaste väderlek. Mellansulan har trampskydd och använder kompositmaterial för att hålla borta kylan som kommer underifrån, medan aluminiumförstärkningen behåller värmen som foten skapar.

Mellansulan är också stötabsorberande, vilket lindrar påfrestningar på foten. Tack vare skons hälskydd och snörsystemet BOA® Fit System kan du få till en riktigt bra passform. Det i kombination med den breda och anatomiskt utformade lästen ger skon väldigt hög komfort. Yttersulan är en oljebeständig Michelin Winter Compound-sula, som utvecklats i samarbete med däckjätten Michelin, för att ge dig bästa möjliga odubbade grepp under blöta och kalla förhållanden. Skon är certifierad med skyddsklass S3 och uppfyller alla kraven för ISO 20345, som till exempel tåhätta tillverkad av kompositmaterial.

KONTAKT

Linda Svensson, Icebug PRO
0735 - 04 30 22
linda.svensson@icebug.se

ALLTID KLIMATPOSITIVT

Icebug följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se