Icebug
VIDAR PRO 2 MICHELIN WIC

Odubbat grepp i toppklass

VIDAR PRO 2 MICHELIN WIC - DET FINNS INTE BÄTTRE ODUBBAT VINTERGREPP

Vidar Pro 2 Michelin är en ankelhög arbetssko som har allt och lite till. Överdelen är tillverkat i vattenavvisande läder med gummiförstärkningar, som kompletteras med vårt vattentäta BUGdri-membran och 200 gram Thinsulate™-isolering för att skon ska kunna användas även under tuffaste väderlek. Mellansulan har trampskydd och använder kompositmaterial för att hålla borta kylan som kommer underifrån, medan aluminiumförstärkningen behåller värmen som foten skapar.

Mellansulan är också stötabsorberande, vilket lindrar påfrestningar på foten. Tack vare skons hälskydd och snörsystemet BOA® Fit System kan du få till en riktigt bra passform. Det i kombination med den breda och anatomiskt utformade lästen ger skon väldigt hög komfort. Yttersulan är en oljebeständig Michelin Winter Compound-sula, som utvecklats i samarbete med däckjätten Michelin, för att ge dig bästa möjliga odubbade grepp under blöta och kalla förhållanden. Skon är certifierad med skyddsklass S3 och uppfyller alla kraven för ISO 20345, som till exempel tåhätta tillverkad av kompositmaterial.

BUGdri®-membran
BOA® Fit System

KONTAKT

Linda Svensson, Icebug PRO
0735 - 04 30 22
linda.svensson@icebug.se

Vidar Pro 2 Michelin Wic

Smarta detaljer ger en smart och säker arbetssko

Icebug

BUGdri® & Thinsulate™-isolering

Överdelen är tillverkad i vattenavvisande läder med gummiförstärkningar, som kompletteras med vårt vattentäta BUGdri®-membran och 200 gram Thinsulate™-isolering för att skon ska kunna användas även under tuffaste väderlek.

Michelin Winter Compound

Yttersulan är en oljebeständig Michelin Winter Compound-sula, som utvecklats i samarbete med däckjätten Michelin, för att ge dig bästa möjliga odubbade grepp under blöta och kalla förhållanden.

BOA® Fit System

BOA® Fit System för en perfekt passform under hela arbetspasset.

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se