Icebug

Vinterlöparskor

Dubbade Vinterlöparskor

Icebug är experter på vinterlöpning, och hundratusentals löpare använder våra dubbade löparskor för löpning på vintern. Vi har ett brett utbud av löparskor för vinterlöpning som passar alla typer av löpare och löpning.

NewRun BUGrip

NewRun BUGrip är Icebugs allra första sko som är gjord för löpning på vintervägar. En perfekt sko för dig som vill stanna utomhus och springa dina vanliga rundor, även under vintern. Med komfort och grepp i fokus är NewRun BUGrip gjord för alla som älskar att springa på asfalt, grusvägar och cykelbanor – och som inte vill sluta med det bara för att det råkar bli vinter varje år.

Icebug

NewRun BUGrip

Arcus BUGrip GTX

Vår senaste nyhet Arcus är en vinterlöparsko med extra allt. Eller vad sägs om en väldämpad, vattentät sko med maximal komfort, rymlig tåbox och överdel i 100% återvunnen polyester? Under sulan sitter 13 dynamiska ståldubbar, som ger dig grepp på snö och is samtidigt som de fjädrar in i sulan på asfalt, stengolv och andra hårda underlag.

Icebug

Arcus BUGrip GTX

Pytho6 BUGrip - Med dubbad sula är inga vägval omöjliga.

Pytho har varit en del av vår produktlinje I flera år. Pytho har de egenskaper som älskas av året-runt-löparna; lågt drop, vridstyvhet, grymma vattenavvisande egenskaper, rymlig tåbox och ett bra skydd i stökig terräng. Den sjätte upplagan är inget undantag – designad för långdistanslöpning men utan att tumma på löpkänslan. BUGrip®-sulan ger dig ett marknadsledande grepp, året runt.

Icebug

Pytho6 BUGrip

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se