Icebug

Vinterlöparskor

Vinterlöparskor | Icebug

Icebug är experter på vinterlöpning, och hundratusentals löpare använder våra dubbade löparskor för löpning på vintern. Vi har ett brett utbud av löparskor för vinterlöpning som passar alla typer av löpare och löpning.

Pytho6 BUGrip - Med dubbad sula är inga vägval omöjliga.

Pytho har varit en del av vår produktlinje I flera år. Pytho har de egenskaper som älskas av året-runt-löparna; lågt drop, vridstyvhet, grymma vattenavvisande egenskaper, rymlig tåbox och ett bra skydd i stökig terräng. Den sjätte upplagan är inget undantag – designad för långdistanslöpning men utan att tumma på löpkänslan. BUGrip®-sulan ger dig ett marknadsledande grepp, året runt.

Icebug

PYTHO6 BUGrip

LÄS MER

NewRun BUGrip

NewRun BUGrip är Icebugs allra första sko som är gjord för löpning på vintervägar. En perfekt sko för dig som vill stanna utomhus och springa dina vanliga rundor, även under vintern. Med komfort och grepp i fokus är NewRun BUGrip gjord för alla som älskar att springa på asfalt, grusvägar och cykelbanor – och som inte vill sluta med det bara för att det råkar bli vinter varje år.

Icebug

NewRun BUGrip

LÄS MER

Icebug – alltid med fokus på hållbarhet!

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se