Icebug
Vinterlöpning - Icebug

Kära löpband, jag gör slut med dig.

Icebug har gjort vinterlöparskor med världens bästa grepp sedan 2001. Vi kan vinterlöpning och vi hjälper dig gärna att hitta rätt löparsko just för dig.

Icebug
NewRun BUGrip

För dig som springer på vintervägar

NewRun BUGrip – Bekväm passform och 17 dynamiska dubbar

En bekväm löparsko som är perfekt för vinterlöpning på snöiga och isiga vägar och cykelbanor. Spring din vanliga runda, fast på vintern! NewRun passar både dig som vill börja med vinterlöpning och dig som vill ha en skön sko att springa längre pass i. Finns även i vattentät version.

Grepp: 8/10

Arcus BUGrip GTX – Vinterlöpning har aldrig varit skönare.

Vår senaste nyhet Arcus är en vinterlöparsko med extra allt. Eller vad sägs om en väldämpad, vattentät sko med maximal komfort, rymlig tåbox och överdel i 100% återvunnen polyester? Under sulan sitter 13 dynamiska ståldubbar, som ger dig grepp på snö och is samtidigt som de fjädrar in i sulan på asfalt, stengolv och andra hårda underlag. Det har aldrig varit skönare att springa på vintern.

Grepp: 7/10

Icebug
Arcus BUGrip

Vinterlöpning har aldrig varit skönare.

Pytho6 BUGrip: Allsidig och populär

Icebugs kanske mest allsidiga vinterlöparsko. Med ett lågt drop och grovt mönstrad sula gör den sig kanske allra bäst på tekniska stigar och ute i terrängen, men många använder den även till långa, lugna rundor på hårda underlag. 17 dynamiska dubbar.

Grepp: 9/10

Icebug
Pytho6 BUGrip

För dig som springer på stigar och i terräng.

Icebug

Redo att ge dig ut?

Passa på att göra vinter löpturen ännu bättre. Hos Icebug hittar du även strumpor i merinoull – perfekta för löpning, t-shirts i ull, Icetubes och smidiga iläggsulor.

Varför välja löpband när du kan få det här?

Icebug gjorde sitt val vid starten 2001. Ska det springas, ska det göras utomhus. Året om. Istället för att stå och stirra in en tv-skärm eller en vägg, får du hela naturen som lekplats. Oändligt med turer, oändligt med intryck. Skogen är trots allt det största, bästa och billigaste gym som någonsin kommer att byggas 🌲.

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se