Icebug
Vinterlöpning - Icebug

Kära löpband, jag gör slut med dig.

Icebug har gjort vinterlöparskor med världens bästa grepp sedan 2001. Vi kan vinterlöpning och vi hjälper dig gärna att hitta rätt löparsko just för dig.

Icebug
NewRun BUGrip

För dig som springer på vintervägar

Bekväm passform och 17 dynamiska dubbar

Vår mest bekväma löparsko är perfekt för vinterlöpning på snöiga och isiga vägar och cykelbanor. Spring din vanliga runda, fast på vintern! NewRun passar både dig som vill börja med vinterlöpning och dig som vill ha en skön sko att springa längre pass i. Finns även i vattentät version.

Grepp: 8/10

Icebug
Pytho6 BUGrip

För dig som springer på stigar och i terräng.

LÄS MER

Pytho6 BUGrip: Allsidig och populär

Icebugs kanske mest allsidiga vinterlöparsko. Med ett lågt drop och grovt mönstrad sula gör den sig kanske allra bäst på tekniska stigar och ute i terrängen, men många använder den även till långa, lugna rundor på hårda underlag. 17 dynamiska dubbar.

Grepp: 9/10

Icebug

Redo att ge dig ut?

Passa på att göra vinter löpturen ännu bättre. Hos Icebug hittar du även strumpor i merinoull – perfekta för löpning, t-shirts i ull, Icetubes och smidiga iläggsulor.

Varför välja löpband när du kan få det här?

Icebug gjorde sitt val vid starten 2001. Ska det springas, ska det göras utomhus. Året om. Istället för att stå och stirra in en tv-skärm eller en vägg, får du hela naturen som lekplats. Oändligt med turer, oändligt med intryck. Skogen är trots allt det största, bästa och billigaste gym som någonsin kommer att byggas 🌲.

Alltid klimatpositivt

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se