Icebug
Icebug

Kära löpband, jag gör slut med dig.

Nytt år, nya löften! Dags att skippa det vanliga ”jag ska köpa gymkort och börjar träna”. Starta istället året med ett löfte du aldrig kommer ångra: att vara utomhus mer. Mycket roligare och mycket bättre – särskilt den här vintern.
Icebug har gjort vinterlöparskor med världens bästa grepp sedan 2001. Vi kan löpning utomhus och vi hjälper dig gärna att hitta rätt löparsko just för dig.

Icebug
NewRun BUGrip

För dig som springer på vintervägar

Bekväm passform och 17 dynamiska dubbar

Vår mest bekväma löparsko är perfekt för vinterlöpning på snöiga och isiga vägar och cykelbanor. Spring din vanliga runda, fast på vintern! NewRun passar både dig som vill börja med vinterlöpning och dig som vill ha en skön sko att springa längre pass i. Finns även i vattentät version.

Grepp: 8/10

Icebug
Oribi5 BUGrip & Pytho5 BUGrip

För dig som springer på stigar och i terräng.

Pytho5 BUGrip: Allsidig och populär

Icebugs kanske mest allsidiga vinterlöparsko. Med ett lågt drop och grovt mönstrad sula gör den sig kanske allra bäst på tekniska stigar och ute i terrängen, men många använder den även till långa, lugna rundor på hårda underlag. 17 dynamiska dubbar.

Grepp: 9/10

Oribi5 BUGrip: Lätt med aggressivt grepp

Mycket lätt vinterlöparsko som uppmuntrar till ett rappt löpsteg. God markkontakt och en dubbad sula gör att Oribi är perfekt på skogsvägar och stigar, samtidigt som den har tillräckligt med dämpning för att fungera bra även på vägar och hårdare underlag. Passar den som vill ha det bästa dubbade greppet och som springer där det är mer stökigt.

Grepp: 10/10

Icebug

Redo att ge dig ut?

Passa på att göra rundan ännu bättre. Hos Icebug hittar du även strumpor i merinoull – perfekta för löpning, t-shirts i ull, Icetubes och smidiga iläggsulor.

Varför välja löpband när du kan få det här?

Icebug gjorde sitt val vid starten 2001. Ska det springas, ska det göras utomhus. Året om. Istället för att stå och stirra in en tv-skärm eller en vägg, får du hela naturen som lekplats. Oändligt med turer, oändligt med intryck. Skogen är trots allt det största, bästa och billigaste gym som någonsin kommer att byggas 🌲.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se