Icebug
ICEBUG

R.I.P alla löpband – nu springer vi utomhus

Icebug har gjort löparskor för vinterförhållanden sedan 2001. Vi är världsledande på grepp och har det största utbudet av dubbade löparskor. Vi kan helt enkelt vinter + löpning bäst och hjälper dig gärna att hitta lyckan ute på vintervägarna. Här hittar du guiden till rätt sko för dig, motivationspaket och enkla tips för en löparvinter. Vi ses i snön!

Icebug
SKOGUIDEN

Rätt sko just för dig

Oavsett om du är nybörjare, motionär som springer på cykelvägar, rutinerad traillöpare eller sjövild orienterare, så har vi skorna som gör löpningen lite enklare just för dig. Här är guiden som hjälper dig att välja rätt i vinter. Uppifrån och ned, från bra grepp till maxat grepp. Allt från vinterlöparexperten Icebugs breda sortiment.

Arcus BUGrip – komfort med grepp

Passar: Ett brett spann av löpare som söker en löparsko med maxad komfort och bra grepp för löpning på vintervägar och mer plant underlag.

NewRun BUGrip – nu med längre dubbar

Passar: Löpare på alla nivåer som i första hand söker komfort, dock inte lika maxad som på Arcus BUGrip. NewRun har fler dubbar och passar för sköna rundor på isiga vintervägar och lättare stigar.

Rover BUGrip GTX – mångsidig sköning

Passar: Till det mesta. Perfekt för hiking eller lugn löpning i krävande väder.

✔️ Grepp: 8,5/10 ✔️ 19 dubbar i karbidstål✔️ Vattentätt GORE-TEX ✔️ 12 mm drop

Pytho6 BUGrip – maxat grepp

Passar: Skogslöpare som vill ha maximalt grepp och en rolig löparupplevelse.

✔️ Grepp: 9,5/10 ✔️ 16 dubbar i karbidstål ✔️ Vattenavvisande ✔️ 9 mm drop

Redo att ge dig ut?

Passa på att göra vinter löpturen ännu bättre. Hos Icebug hittar du även strumpor i merinoull – perfekta för vinterlöpning, t-shirts i ull, Icetubes och smidiga iläggsulor.

Därför är det bättre att fortsätta springa utomhus

Det finns en mängd fördelar med att du fortsätter ta dina löparrundor utomhus även under vintern. Här får du svar på varför det faktiskt är bättre! Du får en guide till hur du börjar, träningstips från skogens drottning och vi passar även på att slå hål på 10 vanliga myter om just vinterlöpning.

Tappat en dubb? Så här byter du!

Visste du att du enkelt sätter i nya dubbar i dina Icebugs om du tappat någon. Vi hjälper gärna till och skickar nya till dig. Allt för att dina löparskor ska kunna ta dig många fler mil genom vintern! 🙂 Mer information om hur du får nya dubbar hittar du här.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se