Vinterskor | Icebug

Varma och säkra vinterskor från Icebug. Hitta bästa greppet mot snö och halka här. Vi har vinterskor för dam och herr till alla typer av aktiviteter under vintern. Här hittar du alla våra dubbade och odubbade skor för vinterns alla äventyr.

Vinterskor | Icebug

Med vinterskor från Icebug på fötterna under vintern behöver du inte vara orolig för att frysa eller halka. Vi har ett brett sortiment av skor för promenader, vandring och löpning. Icebug har flera olika greppteknologier men vill du ha vinterskor med det allra bästa greppet är det skorna med våra dynamiska ståldubbar BUGrip du ska ha.

Icebug
Metro

Icebugs mest sålda vintersko

Osäker på vilken vintersko du ska välja?

Tveka inte på att kontakta oss för att få hjälp att hitta rätt vintersko för just dig. Vårt Customer Realtions team svarar på alla dina frågor om våra produkter. Kontaktuppgifter till oss hittar du här

Vinterskor med världens bästa grepp

BUGrip® är namnet på Icebugs greppteknologi för de mest hala förhållandena under vintern. En BUGrip®-sula är gjord av en speciell gummiblandning med 13 till 19 integrerade karbidståldubbar. Designen på dubbarna tillsammans med gummits egenskaper ger de här dubbarna en dynamisk funktion. Dubbarna jobbar individuellt och är inte helt fixerade. När kroppsvikt adderas i steget trycks dubbarna in mot sulans yta. Hur långt de trycks in beror på hur kraftigt foten sätts i och vilket underlag det gäller. Denna dynamiska funktion tillåter dubbarna att anpassa sig till vilket underlag som helst och ger bästa möjliga grepp på allt från torr asfalt, till blött trä och ren is. Se alla våra dubbade vinterskor här

Ska jag välja dubbade eller odubbade vinterskor?

Om du ska ha vinterskor eller vinterkängor med ståldubbar eller odubbade vinterskor med gummisula beror i första hand på hur du har tänkt använda skorna. Vi brukar rekommendera att du tänker som du gör med vinterdäck till bilen. Bor du på en plats där det sällan blir snö och is är odubbat ofta gott nog – men om du däremot vistas mycket utomhus när det är halt, då är det dubbade skor du ska ha.

Hur väljer jag rätt storlek på mina vinterskor?

Vårt bästa tips är att mäta din fot och sedan titta på storlekstabellen som finns på varje produktsida. Planerar du att använda dina vinterskor med en extra tjock strumpa så lägg gärna till några extra mm på längden av din fot.

Vinterskor som är hållbart producerade

Icebug värnar om planeten och driver utvecklingen mot att hela skobranschen ska bli mer hållbar. När vi utvecklar våra vinterskor försöker vi att i så stor utsträckning som möjligt använda biobaserade eller återvunna material. I våra skor använder vi till exempel återvunna PET-flaskor, återvunna ullrester, återvunna fisknät och alger från övergödda sjöar. För de utsläpp vi ändå orsakar klimatkompenserar vi vårt koldioxidavtryck med 200%.

🌲 ETT HÅLLBART VAL

Visste du att svenska Icebug är det enda sportskomärket i världen som öppet redovisar CO2-utsläpp och hela tillverkningskedjan? Allt för att du som kund ska kunna göra ett hållbart val.

Som en del i vårt hållbarhetsarbete använder vi till exempel återvunna PET-flaskor och fisknät när vi gör skor, samtidigt som vi ersätter olja med alger från övergödda sjöar i våra mellansulor. 2019 blev vi världens första klimatpositiva skoföretag och varje par skor klimatkompenseras med 200%. Så oavsett om du väljer en löparsko, hikingsko eller en promenadsko vet du att du gjort ett bra val.

Fri frakt vid köp över 1000 kr
Du får alltid fri frakt hos oss när du handlar för minst 1000 kr
Snabba leveranser
Hos oss kan du handla tryggt och snabbt få dina varor
Störst utbud av Icebugskor
Hos oss hittar du alltid det senaste från Icebug
Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se