Vinterskor Dam

Icebug är bäst i världen på vinterskor med grepp. Vi gör varma och sköna vinterkängor för dam som skyddar mot halka, även om du går eller springer på snö och is. Vi har vinterskor för dam till alla typer av aktiviteter, från vardagsskor och promenadskor till vandringsskor, outdoorskor och löparskor anpassade för löpning på vintern.

Vinterskor Dam

Icebug är bäst i världen på välgreppande vinterskor till dam. Vi gör varma och sköna vinterkängor som skyddar mot halka, även om du går eller springer på snö och is. Vi har vinterskor för dam till alla typer av aktiviteter, från vardagsskor och promenadskor till vandringsskor, outdoorskor och löparskor anpassade för löpning på vintern.

Icebug
Grove Wool

När design och bra materialval möts.

Icebug
Boda

Stilren, skön och smidig

Välgreppande vinterskor för dam

Hos Icebug hittar du sköna, varma vinterskor för dam. Vi gör dubbade löparskor för vinterlöpning, samt vandringskängor, outdoorskor och vardagsskor som är gjorda för att du varken ska behöva halka eller frysa under vintern. Alla våra damvinterskor och damvinterkängor är designade i Jonsered och gjorda för att hålla riktigt länge och lämna minimal klimatpåverkan. Icebug är experter på skor med grepp, och med Icebugs skor på fötterna behöver du inte vara rädd för att halka. Allra bäst grepp får du med våra dynamiska ståldubbar BUGrip.

Ska jag ha dubbade eller odubbade vinterskor?

Om du ska ha vinterskor dam eller vinterkängor med ståldubbar eller odubbade vinterskor dam med gummisula beror i första hand på hur du har tänkt använda skorna. Vi brukar rekommendera att du tänker som du gör med vinterdäck till bilen. Bor du på en plats där det sällan blir snö och is är odubbat ofta gott nog – men om du däremot vistas mycket utomhus när det är halt, då är det dubbade skor du ska ha. Alla Icebugskor med BUGrip i namnet har dynamiska ståldubbar, som ger dig fäste på is samtidigt som de fjädrar in i sulan när du går för ökad komfort. Föredrar du gummisula kan du antingen välja skor med Michelinsula eller skor med vår egen gummiblandning Biosole. Sulorna från Michelin har samma mönster och gummiblandning som Michelins odubbade vinterdäck. Biosole-sulorna är till största delen gjorda av naturgummi som håller sig mjukt även vid låga temperaturer, vilket gör att de behåller greppet och komforten även när det är riktigt kallt ute.

Vilken storlek ska jag ha på mina vinterskor som dam?

Vi har gjort det enkelt för dig att hitta rätt storlek på vinterskor till dam. Sök rätt på den modell du är intresserad av och klicka på knappen Storleksguide. Mät din fot och sök i tabellen på Women’s eller Dam efter den storlek som passar dig. Skulle skon eller kängan ändå inte sitta bra på din fot får du snabb hjälp från vår kundtjänst att byta till rätt storlek.

Hållbart producerade vinterskor för dam

Icebug värnar om planeten och driver utvecklingen mot att hela skobranschen ska bli mer hållbar. När vi utvecklar våra vinterskor försöker vi att i så stor utsträckning som möjligt använda biobaserade eller återvunna material. I våra skor använder vi till exempel återvunna PET-flaskor, återvunna ullrester, återvunna fisknät och alger från övergödda sjöar. För de utsläpp vi ändå orsakar klimatkompenserar vi vårt koldioxidavtryck med 200%.

Icebug
Metro2

Icebugs mest sålda vintersko

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Fri frakt vid köp över 1000 kr
Du får alltid fri frakt hos oss när du handlar för minst 1000 kr
Snabba leveranser
Hos oss kan du handla tryggt och snabbt få dina varor
Störst utbud av Icebugskor
Hos oss hittar du alltid det senaste från Icebug
Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se