Walkingskor Dam

Med ett par bra walkingskor på fötterna sätter varje människa sina egna gränser. Icebug är en stor aktör inom walkingskor dam, och vi hjälper dig gärna att hitta de bästa promenadskorna för just dig.

Bästa skorna för promenad

Det finns några viktiga saker att tänka på när du ska välja walkingskor. Bra walkingskor dam ska kunna användas under många och långa promenader utan att du blir trött i ben eller fötter. Därför är det viktigt att skorna är tillräckligt stabila och att de har tillräckligt med stöd och dämpning för att ge dig komfort under hela dagen.

Kan man använda walkingskor på vintern?

Är det något vi på Icebug kan, så är det skor för vinterbruk. Vi har många modeller av walkingskor dam som är perfekta att använda även när det snö och is ute. Förenklat finns det här ett viktigt val du måste göra; ska du ha walkingskor med ståldubbar eller walkingskor med gummisula? Vi brukar rekommendera att du väljer på samma sätt som du väljer däck till bilen. Bor du i södra Sverige eller någonstans där det sällan är is kan du promenera med en vinteranpassad gummisula, så som Icebugs gummisulor från Michelin. Om du däremot vill promenera även när det är halt rekommenderar vi ett par walkingskor med ståldubbar, och då särskilt Icebugs dynamiska ståldubbar BUGrip.

Hitta rätt walkingskor dam

Välj i första hand de skor du tycker är skönast när du väljer walkingskor dam. Du ska ju trots allt använda dem för att promenera, och då är det viktigt att de är sköna att använda. Tänk också på att välja walkingskor som är tillverkade i slitstarka material, och som är tillverkade med hänsyn till miljön.

Sköna walkingskor dam från Icebug

Hos Icebug hittar du walkingskor dam för alla säsonger. Icebug Eli är en mycket omtyckt walkingsko som är perfekt för stadsliv och som finns i flera härliga färger. Eide Biosole är en skön ullsneaker som är perfekt för promenader under större delen av året. För vinterpromenader är världens mest sålda dubbsko, Icebug Metro2 BUGrip, ett mycket populärt val bland kvinnor i alla åldrar.

Kan man använda löparskor som walkingskor?

Självklart kan du det. Att använda löparskor som walkingskor är populärt bland dem som föredrar en sportigare känsla. I Icebugs utbud är till exempel Arcus RB9X och Haze RB9X GTX två modeller som bygger på löparskor, men som fungerar lika bra till raska promenader, power walk och enklare vandring i skog och mark.

Icebug

Hitta rätt walkingskor med vår skoväljare

Icebug
Ivalo4 BUGrip

Lätt och pålitlig storsäljare

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se