Icebug
BOHUSLÄN 1-3 SEPTEMBER 2023

ICEBUG XPERIENCE WEST COAST TRAIL

Ett nytt äventyr väntar. Hela syftet med Icebug Xperience West Coast Trail är att visa dig att ett lopp kan vara så mycket mer än just ett lopp. Att det finns mer att upptäcka mellan starten och målgången än att springa på en bra tid. West Coast Trail slutar inte vid mållinjen. Faktum är att det snarare är starten på något nytt. Välkommen till Bohuslän!

Inte ditt snabbaste lopp.

Icebug Xperience är ett event där fokus ligger på att skapa minnesvärda ögonblick. Här kommer du att träffa löpare från över 30 länder under tre dagar, medan du ägnar dig åt det du tycker om mest. Du kommer att få springa på några av de bästa stigarna Europa har att erbjuda och samtidigt kunna blicka ut över fantastiska vyer.

Startgrupper.

Eventet är uppdelat i tre olika kategorier. Du kan antingen välja att promenera, springa eller blanda löpning med promenad. Gruppen med löpare går ut först, för att banan ska hållas fri för de som vill att det ska gå fort. Andra ut är de som promenerar och sist de som vill mixa. Skulle du under helgen känna att du vill byta grupp går det såklart jättebra.

Icebug
GRUPP ETT

LÖPNING

Löpargruppen är för dig som vill springa sträckorna. Här kommer du få uppleva terränglöpning i världsklass. Löpargruppen springer ut först (mellan kl 8-9 på morgonen) alla dagarna. Vi rekommenderar den här gruppen för alla som springer 20 kilometer terräng på under tre timmar.

Icebug
GRUPP 2

PROMENAD

Promenadgruppen är för dig som vill uppleva naturen samtidigt. Njut av turen med några vänner – eller varför inte hunden? Den här gruppen startar en kvart efter löpargruppen och tar ungefär 4-6 timmar per sträcka.

Icebug
GRUPP 3

LÖPNING/PROMENAD

Den populäraste kategorin. Passar dig som vill utmana dig själv men samtidigt passa på att njuta av miljön. Den här gruppen går ut sist varje dag, ca en timme efter löpargruppen. Räkna md ungefär 3-4 timmar per sträcka och dag.

Vad ingår?

Vår startavgift inkluderar buss till och från start varje dag och en vällagad lunch vid målgång. Den inkluderar också en mugg från Wildo, en t-shirt och en trämedalj. Du får också skjuts mellan eventet och Munkedal station. Ju tidigare du köper biljett – ju billigare blir det!

25 oktober - 31 mars: 2 195 kr
1 april - 14 maj: 2 395 kr
15 maj - 15 augusti: 2 595 kr
Efter 16 augusti: 2 795 kr

Kids Camp:
1 barn: 1 500 SEK,
2 barn: 2 500 SEK,
3 barn: 3 500 SEK

STRÄCKORNA

Hållbarhet Miljön är något vi brinner för på Icebug Xperience West Coast Trail. Vi vill att allting ska växa organiskt tillsammans med området, för att göra Bohuslän till ett turistmål året om. Vi arbetar med lokala entreprenörer och vår vision är att allting som skapas kring eventet ska vara organiskt och lokalt producerat. Sedan några år tillbaka erbjuder vi vegetarisk mat under hela eventet.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se