Icebug
West coast trail

Ditt Xperience

Om du vill springa snabbt, spring ensam. Om du vill springa långt, spring tillsammans.

Skapa ditt eget äventyr.

Icebug Xperience passar alla. Du kan antingen välja att springa eller promenera. Ensam, tillsammans med en vän, dina barn eller dina kollegor. Bo flott på spahotell eller i stuga. Eller om du föredrar att ta med dig husbilen, tältet eller husbåten. Oavsett vad du väljer kommer du få ditt livs upplevelse.

Upplev en unik natur.

Icebug Xperience arrangeras i Bohuslän, som är enligt oss är en av de vackraste platserna i världen. Du kan hitta oändligt många olika events i skogar och berg, men så vitt vi vet är detta det enda där du kan andas havsluft samtidigt som du springer eller promenerar över klipper och känner saltstänk i ansiktet. Vi lovar att det är något utöver det vanliga.

Stressa ner.

Vi har två råd till alla som kommer till Icebug Xperience. Det första är att använda skor med bra grepp – men det hjälper vi såklart till med! Det andra rådet är att inte stressa. Vi lovar att du får den bästa upplevelsen om du njuter av alla sträckor, istället för att stressa dig igenom dem och jaga någon tid. Och du – om du vill så löser vi allting runt omkring, som boende, mat och barnvakt. Allt för att du ska få en minnesvärd upplevelse.

Du kommer inte gå hungrig.

Det enda som möjligtvis är bättre än ett löppass är att få äta efteråt. Därför har vi ställt upp food trucks vid mållinjen, som serverar det bästa vegetariska som västkusten har att erbjuda i matväg. All mat är producerad av professionella kockar och lagat med ekologiska och närproducerade råvaror.

Ta med barnen.

Icebug Xperience är ett event för hela familjen och vårt mål är att barnen ska få en lika härlig upplevelse som du. Dina barn kommer få möjlighet att fiska, paddla kajak, geocaching, och andra härliga utomhusaktiviteter. Vi kan också garantera att barnen kommer att vara trygga och i säkra händer av våra erfarna guider.

Ta med dina vänner.

Vi vill att Icebug Xperience ska vara något som du vill dela med dem du tycker om mest. Så – ta med dina vänner! Ramsvik, som är tävlingsbyn där vi utgår ifrån, erbjuder flera typer av stugor där du bor bekvämt, nära till allting du kan tänkas behöva. Dessutom bor du bara några meter från havet – perfekt för ett morgondopp!

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se