Icebug
Zeal5 OLX

För oslagbart grepp överallt

Zeal5 OLX - En perfekt kombination av komfort och prestanda

Zeal5 OLX är en dubbad sko för tävling och träning i tekniskt krävande terräng och skog och är med sin något bredare passform ett perfekt alternativ för dig som inte kan ha våra smalaste skor. Under sulan har du 16 fixerade ståldubbar, vilket ger det bästa grepp pengar kan köpa - överallt och när som helst.

Överdelen är tålig men följsam och snörsystemet ser till att skon omsluter foten ordentligt. För att hålla vätan borta har Zeal låg vattenabsorption och den rymliga tåboxen har fått en skyddande mudguard. Mellansulan har gjutits i en u-form, vilket förbättrar passformen och ger extra stöd under foten utan att kompromissa på löpkänslan. Mellansulans form bidrar också till att ge dig extra skydd under foten i stökig terräng.

Icebug
OLX

16 fixerade ståldubbar

8,6 kg CO2 ekv. per par
19 % återvunnet material
9 % biobaserat material

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se