Icebug
Zeal

Designad för att du ska kunna springa lätt och snabbt - överallt

Letar du efter riktig skogssko som klarar allt? Då så! Storfavoriten bland både stiglöpare, orienterare och rena off trail fantaster är tillbaka. Lite bredare passform än Spirit8 OLX - men med lika mycket fart under sulan. Enjoy!

Under sulan på Zeal 5 OLX har du 16 fixerade ståldubbar, vilket garanterar grepp överallt och när som helst. Vill du inte ha dubb så finns Zeal 5 RB9X - med marknadens bästa odubbade grepp.

Besegra rötter, sten och lera

Med sin kombination av låg vikt, löpkänsla, stöd och grepp sätter Zeal en ny standard för skor anpassade för tekniskt utmanande terräng. Överdelen är tålig men följsam, Zeal har låg vattenabsorption och den rymliga tåboxen har fått en skyddande mudguard. Mellansulan har gjutits i en u-form, vilket förbättrar passformen och ger extra stöd under foten utan att kompromissa på löpkänslan.

FÖLJ MED UT I SKOGEN

Har du bestämt dig för att springa i skogen? Nu har du rätt skor. Här får du också en spark i baken av den som vet ALLT om att springa i obanad terräng.

Icebug
TOVES SKOGSPASS

Invig Zeal på värsta sätt...

Alltid klimatpositivt

Icebug är världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor och följer FN:s initiativ Climate Neutral Now. Vi mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser, minskar dem så långt det går och kompenserar årligen för de utsläpp som inte kan tas bort, genom att investera i FN-certifierade projekt som reducerar växthusgaser.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se