Arcus Women's RB9X - Aqua/Aruba

Odubbad

För långdistanslöpning och promenader på grusvägar och lätt terräng.

149.95 USD

8,9 kg CO2 ekv. per par

30% återvunnet material

10% biobaserat material

Välj färg:

Storleksguide
Detaljerad information
Teknologi
Arcus ger det bästa av två världar i form av komfort och grepp. Yttersulan i vårt greppgummi RB9X™, tillsammans med ett genomtänkt sulmönster, ger skon riktigt bra greppegenskaper på både vått och torrt underlag. Med en rymlig tåbox, ett material som andas bra och vår mest bekväma mellansula kommer Arcus vara skön på foten hela dagen. En perfekt sko för dig som vill njuta av långa och lugna löprundor på grusvägar och lätt terräng under sommaren och hösten. Eller raska promenader, om du föredrar det.
- Odubbat grepp med vårt greppgummi RB9X™- Lätt och luftig överdel- Heldämpad sko med hög komfort.
Hållbara materialval:- Mellansula av lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam, tillverkad av alger från övervuxna sjöar.- Häl- och tåförstärkningar av 50% återvunnen PET.- RB9X™-yttersulan innehåller 15% återvunnet gummi.- OrthoLite® Hybrid™-innersula av 5% återvunnet gummi och foam av 15% restmaterial. Fodrad i bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% GRS-certifierad återvunnen PET.
Artikelnummer:H73004-0B
Vikt:259 gram
Drop:6 mm
Läst:Bred
Dubbar:Odubbad
Användning:Löpning, Traillöpning
Innersula:OrthoLite® Hybrid, med lining av bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% GRS-certifierad återvunnen PET, färgat med solution dye-teknik. Urtagbar.
Lining:Bluesign®-certifierad polyester, tillverkad av 100% GRS-certifierad återvunnen PET och färgad med solution dye-teknik.
Mellansula:Lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam.
Terräng:Stig/blandat, Väg
Vridstyvhet:Medium
Yttersula:Odubbad sula i vårt greppgummi RB9X™.
Dämpning:Full
Överdel:Engineered mesh i bluesign®-certifierad polyester av 100% GRS-certifierad återvunnen PET. Skyddande TPU-mudguard.
Vattenskydd:Inget

Follow the Footprints

Icebug öppnar dörren till produktion på vid gavel. Vi redovisar de viktigaste hållbarhetsindikatorerna som mäter det som vi och andra skoföretag har som vår största miljöpåverkan. Vi gör det här för samtliga skomodeller och berättar också var våra skor och material har tillverkats.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se