Arcus Women's RB9X GTX - Green/Stone

Odubbad

Vi ville ha en sko till alla som vill springa långt och bekvämt, och samtidigt ha stöd på kortare pass. Hög komfort, mycket dämpning och låg vikt – det är Arcus.

169.95 USD

9,1 kg CO2 ekv. per par

27% återvunnet material

10% biobaserat material

Välj färg:

Storleksguide
Ingen storlek? Se alternativ

Hitta rätt storlek

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljerad information
Teknologi
Lätt och väldämpad gör Arcus skäl för sitt namn. Den är döpt efter arcusmolnet, för det är så den känns på foten under långa löppass – som ett moln under dina fötter. Med ett integrerat GORE-TEX®-membran i överdelenen är skon också både vattentät och smidig. Arcus är ett bra val för långpass, återhämtningsrundor och transportlöpning med packning. Rocker i mellansulan avlastar framfoten och hälen och bidrar till ett bra driv i löpsteget. Den formgjutna mellansulan ger en responsiv känsla och ökad hållfasthet, så att skon behåller både komfort och löpkänsla under många långa pass. Vår RB9X®-yttersula ger dig bra grepp på både våta och torra underlag. Den här versionen av Arcus passar bra till vår och höst.
Artikelnummer:H73002-0C
Vikt:250 gram
Drop:6 mm
Dubbar:Odubbad
Användning:Löpning, Traillöpning
Innersula:Ortholite Hybrid®, lined with solution dyed and Bluesign® certified textile made with 100% recycled GRS certified PET Polyester textile.
Lining:Bluesign®, solution dyed and 100% recycled GRS certified PET Polyester.
Mellansula:Lightweight EVA with 20% BLOOM® Foam
Vridstyvhet:Medium flex
Yttersula:RB9X® with 15% recycled rubber content
Överdel:Bluesign® 100% recycled GRS certified PET Polyester. Protective TPU mudguard.
Vattenskydd:Vattentät

Follow the Footprints

Icebug öppnar dörren till produktion på vid gavel. Vi redovisar de viktigaste hållbarhetsindikatorerna som mäter det som vi och andra skoföretag har som vår största miljöpåverkan. Vi gör det här för samtliga skomodeller och berättar också var våra skor och material har tillverkats.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se