NewRun Women's BUGrip - MistBlue/Orange

Med dubbar

NewRun är inte bara vår skönaste sko någonsin – det är också vår första sko som utvecklats för alla som hellre springer på vägar än på stigar. NewRun BUGrip® är en lättare modell i NewRun-serien, som kännetecknas av hög komfort och god löpkänsla.

189.95 USD

8,5 kg CO2 ekv. per par

19% återvunnet material

11% biobaserat material

Välj färg:

Storleksguide
Ingen storlek? Se alternativ

Hitta rätt storlek

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljerad information
Teknologi
NewRun är vår första modell för dig som hellre springer på vägar än på stigar och som vill hålla i din löpning året runt. För varför ska du behöva ändra din träningsrutin – eller ställa in pass – bara för att förhållandena förändras? NewRun BUGrip® är en lättare modell utan membran men med goda vattenavstötande egenskaper, fortfarande lika bekväm som sina GORE-TEX®-syskon. Sulan är väldämpad med en bred bas vilket gör att skon bjuder på såväl stabilitet som komfort under längre rundor. Yttersulan har 17 dynamiska BUGrip®-dubbar i karbidstål som ger dig ett riktigt bra grepp på såväl vinterhala vägar som på asfaltspartier.

För vad: Vinterlöpning, grusvägar och stadslöpning.
Därför gjorde vi skon: Vi saknade en vinterlöpningssko med extra komfort för alla som hellre springer på hårda underlag nära stan än på stigar i skogen.
- BUGrip®-yttersula med 17 dynamiska dubbar i karbidstål- Vattenresistent överdel- Rymlig tåbox.
Hållbara materialval:- Överdel i bluesign®-certifierad polyestertextil, av 100% återvunnen PET.- Mellansula av lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam, tillverkad av alger från övervuxna sjöar.- Foder av bluesign®-certifierad polyester, tillverkad av 100% återvunnen PET och färgad med solution dye-teknik.- OrthoLite® Hybrid™-innersula av 5% återvunnet gummi och foam av 15% restmaterial. Fodrad i bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% GRS-certifierad återvunnen PET.
Artikelnummer:G18002-9F
Vikt:255 gram
Drop:7 mm
Läst:Normal
Dubbar:Med dubbar
Användning:Löpning, Vinterlöpning
Lining:Snabbtorkande bluesign®-certifierad polyestermesh av återvunnen PET, färgad med solution dye-teknik.
Mellansula:Lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam
Terräng:Väg
Vridstyvhet:Medium
Yttersula:BUGrip®, gummi med dynamiska dubbar i karbidstål.
Dämpning:Full
Vattenskydd:Vattenavvisande

Follow the Footprints

Icebug öppnar dörren till produktion på vid gavel. Vi redovisar de viktigaste hållbarhetsindikatorerna som mäter det som vi och andra skoföretag har som vår största miljöpåverkan. Vi gör det här för samtliga skomodeller och berättar också var våra skor och material har tillverkats.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se