Nirak2 Men's BUGrip - Black

Med dubbar

Med Nirak ville vi skapa en sportig sko som klarar av långa promenader och vinterlekar. En dubbad, slitstark och vattenavvisande sko med fantastisk komfort.

159.95 USD

9,7 kg CO2 ekv. per par

39% återvunnet material

11% biobaserat material

Detaljerad information
Teknologi
Lätt som en sneaker men varm som en vinterkänga och utrustad med vårt marknadsledande grepp. Nirak2 BUGrip® är framtagen för att vara en mångsidig sko för roliga vinteraktiviteter, som att leka med barnen i snön eller gå längre promenader med hunden. Med sin överdel i bluesign®-certifierad RipStop-textil blir Nirak både lättskött och hållbar, och med extra reflexdetaljer blir du mer synlig under mörka vinterpromenader. Fleecefodret håller dig varm och ökar skons komfort, i kombination med en mediumbred läst – och plats att vicka på tårna – får du en sko som sitter bra och passar utmärkt för promenader. Mellansulan är stabil och ger dig stöd medan yttersulan, försedd med 13 dynamiska BUGrip®-dubbar, ser till att du har marknadens bästa grepp i alla vinterväder.
- BUGrip®-yttersula med 13 dynamiska dubbar i karbidstål- Vattenresistent överdel- Vinterkänga med högt skaft och fleecefoder.
Hållbara materialval:- BUGrip®-yttersulan innehåller 20% återvunnet gummi.- Mellansula av lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam, tillverkad av alger från övervuxna sjöar.- RipStop-överdel i bluesign®-certifierat polyestertyg av 100% GRS-certifierad återvunnen PET, färgad med solution dye-teknik.- Milspeeds häl- och tåförstärkningar består av 60% återvunnen plast, varav 11-12% består av återvunna fiskenät.
Artikelnummer:F13092-9A
Vikt:420 gram
Läst:Bred
Dubbar:Med dubbar
Användning:Promenad, Vandring
Innersula:BIO-ECO NU-POLI® och GRS-certifierad polyestermesh av 70% återvunnen polyuretan, med lining av 100 % GRS-certiferad Timbermesh, färgad med solution dye-teknik. Urtagbar.
Lining:Fleece tillverkad av 100% GRS-certifierad återvunnen PET, färgad med solution dye-teknik.
Mellansula:Lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam. ESS-stabilisator för fotvalvet
Terräng:Stig/blandat, Tuff terräng
Yttersula:BUGrip®, gummi med dynamiska dubbar i karbidstål.
Vattenskydd:Vattenavvisande

Follow the Footprints

Icebug öppnar dörren till produktion på vid gavel. Vi redovisar de viktigaste hållbarhetsindikatorerna som mäter det som vi och andra skoföretag har som vår största miljöpåverkan. Vi gör det här för samtliga skomodeller och berättar också var våra skor och material har tillverkats.

Nyhetsbrev

Inspireras mer!
Ta del av vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered|webshop@icebug.se